herning_world_dog_show_matka_2010.jpg

22.-29.6 ti-ti 7 pv. KOIRANÄYTTELYMATKA WORLD DOG SHOW 2010 HERNING -MAAILMAN VOITTAJA 2010

Helsinki -Turku - Tukholma - Herning / Spjald - Tukholma - Helsinki.

595 € sis. laivamatkat 2 hengen hytissä, bussikuljetukset ohjelman mukaan, 4 hotelliyötä 2hh:ssa aamiaisella Tanskassa. 550 € 3hh/ 3 h hytissä. Kaikki näyttelypäivät torstai aamu - sunnuntai-ilta näyttelyn loppuun!

Koirat 75 € / häkki -59 cm, 90 € häkki 60 - 110 cm, 100 € yli110- cm  sis. koiran bussimatkat, laivamatkat hytissä, bussikuljetuksen majoituspaikka - näyttely, hotellimajoitukset 4 yötä.

MESSUKESKUS JA KOIRANÄYTTELY-INFO

Messukeskus sijaitsee Herningissä 34 km päässä majapaikastamme. Oma bussi vie näyttelyyn aamulla ja hakee illalla majapaikalle. Jokainen vastaa itse koiransa ilmoittamisesta näyttelyyn sekä ilmoittautumismaksusta. Koirien ilmoittautumismaksut: 80 € 1.koira, 75 € seurava koira ja 40 € pennut.  15.3  jälkeen +15 €. Ilmoittautuminen 1.5 mennessä. Näyttelyn sisäänpääsyliput 10 € päivä tai 34 € 4/ pv.

Kaikki näyttelypäivät torstai aamu - sunnuntai-ilta näyttelyn loppuun! Olemme Tanskassa jo keskiviiikkona joten ehdit koirasi kanssa valmistautua kunnolla näyttelyyn.

Eläinlääkintä-ohjeet

Koiralla on oltava eläinlääkärin todistus voimassa olevista rokotuksista: raivotautia vastaan, raivotautivasta-ainetesti, penikkatauti, parvovirus ja hepatiitti suoritettu vähintään 21 päivää ja enintään 1 vuosi ennen näyttelyä. EU-maiden koirilla on oltava voimassa oleva koirapassi jossa on voimassa oleva rokotus raivotautia vastaan.

Matkalla ajetaan Ruotsin läpi. Koiran vienti muista EU-maista Ruotsiin!

Eviran määräyksen toisesta Eu-maasta Suomeen saapuvalle koiralle eli matkalla ollutta suomalaista koiraa myös koskeva!

koiranayttely_tanska_2010_hotelli.jpg

Majoitus Spjald Urheilukeskus

2hh, 3hh ja 4 hh:ita joissa on tv, kylpyhuone. Urheilukeskuksessa on kahvila, biljardi, oleskeluhuone, uimahalli, kuntosali ja ratsastusmahdollisuus. Puistomainen ympäristö tarjoaa koirille hyvät ulkoilumahdollisuudet. Sijaitsee Spjaldin keskustassa. Lähellä on ravintola, Kebab-Pizzeria ja kauppa. Bussiyhteys Herningiin.

MATKAOHJELMA -KOIRANÄYTTELYMATKA HERNING 2010 MAAILMAN VOITTAJA

22.6 Tiistai

Bussin lastaus alkaa klo 24 Helsingin Länsisataman terminaalin parkkipaikalla. Bussi lähtee Turkuun klo 3. Turusta tulevien on oltava Turun satamassa Linnahallin terminaalissa viimeistään klo 7. Viking Linen Amorellla lähtee klo 8.45 Turusta Tukholmaan. Laivalla on hytit: 2 henkeä ja koirat / hytti. Meriaamiainen 9 €, lounasbuffet 21 €. Laiva on klo 18.55 Tukholmassa. Bussi lähtee ajamaan Ruotsin halki kohti Tanskaa. Yö bussissa.

23.6 Keskiviikko

Aamiaistauko Jyllannissa. Bussi on aamulla klo 11 Spjaldissä. Majoittuminen.

24.6 Torstai

1. aamiainen klo 5.30. Klo 6 Bussi lähtee ajamaan (34 km) kohti Herningin messukeskusta  ja näyttelyä. 2. aamiainen klo 8-. Illansuussa bussi noutaa Herningistä majapaikkaan.

25.6 Perjantai

1. aamiainen klo 5.30. Klo 6 Bussi lähtee ajamaan (34 km) kohti Herningin messukeskusta  ja näyttelyä. 2. aamiainen klo 8.

herning_atlantin_rantaa.jpg

Retki bussilla dyyneille Atlantin rannikolle. Illansuussa bussi noutaa Herningistä majapaikkaan. Bussi heittää tarvittaessa kaksi viemis ja hakemismatkaa.

26.6 Lauantai

1. aamiainen klo 5.30. Klo 6 Bussi lähtee ajamaan (34 km) kohti Herningin messukeskusta  ja näyttelyä. 2. Aamiainen klo 8. Illansuussa bussi noutaa Herningistä majapaikkaan. Bussi heittää tarvittaessa kaksi viemis- ja hakemismatkaa.

27.6 Sunnuntai

1. Aamiainen klo 5.30. Klo 6 Bussi lähtee ajamaan (34 km) kohti Herningin messukeskusta  ja näyttelyä. 2. Aamiainen klo 8. Klo 10 bussin lastaus ja klo 11 lähtö majoituksesta. Bussi on loppupäivän Herningissä josta lähdemme vasta näyttelyn päätyttyä noin klo 21.30. Yö bussissa.

28.6 Maanantai

Aamiaistauko Tukholman lähellä. Pysähdymme isossa ostoskeskuksessa. Bussi ajaa laivaan n. klo 15. Viking Linen laiva lähtee klo 16.45 Helsinkiin. Laivalla on hytit: 2 henkeä ja koirat / hytti. Päivällisbuffet 29 €.

29.6 Tiistai

Laivalla aamiainen 9 €. Klo 9.55 Viking Linen laiva on Helsingin Katajanokalla Viking Linen terminaalilla. Bussin purku.

bratislava_taisto.jpg

Bussin alakerta on varattu isoille koirille. Pienet koirat yläkertaan. Bussimatkalla on taukoja vähintään 3-4 tunnin välein. Bussissa on ilmastointi, wc, jääkaappi, dvd/ 4 tv:tä. Varaa matkalle Ruotsin ja Tanskan kruunuja syötävää ja juotavaa varten. Matkalla on oltava passi tai uuden mallinen 1.3.1999 jälkeen myönnetty henkilökortti ja matkavakuutus. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme syntymäajan matkustajarekisteröintiä varten. Muista koiran passi!

KOIRIEN KULJETUSINFO

Koirat matkustavat kuljetushäkeissään bussin ala- ja yläkerrassa paikoilla joista on poistettu penkit. Koiran matkaa varten on oltava oma joko kokoontaitettava tai lentoboxi (ei kevythäkkejä). Koirat matkustavat laivamatkat omistajansa hytissä / 2 henkeä ja koirat / hytti.

Koiran omistaja vastaa itse koiran maahantuontimääräysten noudattamisesta mm. koiransa tarvitsemista rokotuksista ja muista vaadittavista asiakirjoista mm. lemmikkieläinpassista & mikrosirusta, terveystodistuksista ja loishäätötodistuksesta. Ruotsiin pitää olla vasta-ainetestit. Koiran omistajat ovat vastuussa koiristaan niin matkan aikana kuin hotelleissa ja ovat velvollisia korvaamaan koiriensa esim. hotellille aiheuttamat ylimääräiset siivouskulut tai tuhot. Vastuullinen koiranomistaja pitää koiran huoneessaan häkissä, kun ei itse ole paikalla valvomassa koiransa tekemisiä.

 Eviran määräyksen toisesta Eu-maasta Suomeen saapuvalle koiralle eli matkalla ollutta suomalaista koiraa myös koskeva! Koiran vienti muista EU-maista Ruotsiin!

TIEDUSTELUT JA MATKAVARAUKSET TÄSTÄ! Tai E-mail: info@blitztours.fi. Puh.varaukset: 044-3034003

Matkanjärjestäjä Blitz Tours tunnus 3647/06/Mj. Kuluttajaviraston (www.kuluttajavirasto.fi) vakuusrahaston / valmismatkarekisterin jäsen.

www.valmismatka.fi.jpg

euro_dog_show_2010_celje_euroopan_voittaja.jpg

30.9-3.10 SLOVENIA CELJE EURO DOG SHOW 2010 -EUROOPAN VOITTAJA.Matka-aika 26.9-5.10