1.-15.7 Itävalta Tiroli Zillertal Mayrhofen patikointimatka 15 pv

1.-15.7_Itavalta_Zillertal_Mayrhofen_15_pv..jpg

1.7_Mayrhofen_Penken_MTB_3.jpg

1.-15.7 ITÄVALTA TIROLI ZILLERTAL MAYRHOFEN 15 pv. alk. 745 €.

Hinta 795 € 2hh:ssa suihku/wc, 745 € (suihku/wc käytävällä), 795 €1hh.ssa suihku/wc käytävällä

Sis. FINNAIR lennot Hki-München-Hki, bussimatkat Münchenin lentokentttä -Mayrhofen, 14 yötä buffetaamiaisella lomakoti-/pensionissa** Mayrhofenissa, 2 suomalaisen matkanjohtajan vetämää patikointiretkeä ja 2 paikallisen vuoristo-oppaan vetämää patikointiretkeä.

Lähde henkeä salpaavan kauniisiin Itävallan alppimaisemiin. Koe unohtumaton lomaelämys Zillertalissa yhdessä Alppien kauneimmista laaksoista keskellä postikorttimaisemia. Nimensä kuvankaunis laakso on saanut alueen läpi kulkevasta Ziller joesta. Loma perinteisessä ja rauhallisessa tirolilaiskylässä Mayrhofenissa tekee tästä lomasta täydellisen kokemuksen. Henkeäsalpaavia näkymiä voi ihailla myös nousemalla kabiinihissin kyytiin – niitä lähtee kylän keskustasta 1995 metriin kohoavalle Ahornille ja 1794 metriin kohoavalle Penkenille tai Hintertuxin jäätiköllä 3250 metrin korkeudessa.

Valitse hyvän olon aktiiviloma ja lähde Tiroliin. Ulkoilun ja liikunnan ystäville on paljon erilaisia vaihtoehtoja: patikointia ja pyöräilyä upeilla reiteillä. Muita liikunta mahdollisuuksia  ovat mm. vuori- ja kalliokiipeily, golf, tennis, koskenlasku, keilailu, ratsastus, riippuliito, surfaus ja uiminen. Läheinen Hintertuxin jäätikkö tarjoaa kesälläkin mahdollisuuden lumilautailuun ja lasketteluun. Mahdollistä lähteä lisämaksullisille retkille Innsbruckiin, Salzburgiin, Krimmlin vesiputouksille, Etelä-Tiroliin Italiaan, Kultakaivokseen ym. Koe Zillertalin alppi-kansanmusiikki Zillertalin Viulu-musiikkijuhlilla ja Tirolilaisen keittion herkut Zillertalin herkkufestivaaleila. Zillertalissa voi todellakin tehdä jokaisesta lomapäivästä unohtumattoman ja ainutlaatuisen.

1.7_Mayrhofen_kansallispuisto_3.jpg

1.7_Mayrhofen_kansallipuisto_1.jpg

ZILLERTALIN ALPIT & KANSALLISPUISTO

Zillertalin Alpit (saks. Zillertaler Alpen. Kartta) on Itäisiin Alppeihin kuuluva vuoristoalue Itävallan ja Italian rajalla. Useat vuoren huiput (55 huippua) kohoavat yli 3000 metriin. Vuoristoalueen korkein huippu on Hochfeiler (3 510 m). 80 jäätikköä on 2500 metrin yläpuolella.

1.7_Mayrhofen_Gissling_.jpg

Zillertalin Kansallispuiston alue on laajuudeltaan 422 km² ja ulottuu Ginzlingin vuoristokylästä 1000 metrin korkeudesta aina Zillertalin korkeimmalle huipulle Hochfeiler 3509 m korkeuteen asti.

1.7_Mayrhofen_kansallipuisto_2.jpg

Täällä on edustettuna kaikki Alppien vuoriston korkeusvyohykkeet. Kasvillisuusvyöhykkeet vaihtelevat selvästi, kun kiivetään rinnettä ylöspäin. Alarinteiden pyökki- ja mäntymetsät saavat väistyä ylempänä vaahteroiden ja monien kuusilajien tieltä. Ylemmäs mennessä puusto vähenee ja loppuu, ja tilalle tulee vuoristokasvillisuus. Alpeilla vuoristossa on paitsi jäkälää ja sammalta sekä myös Alppien omaleimaisia alppiruusuja ja alppitähtiä. Kesällä kansallispuisto on kauneimmillaan. Eri korkeusvyöhykkeet tarjoavat täällä poikkeuksellisen monimuotoiset biologiset ja geologiset piirteet. Patikointi läpi perinteisesti viljeltyjen laitumien, vuoristometsien, kanjoneiden, kurujen ja harjujen on ainutlaatuinen kokemus. Voit samalla nähdä ainutlaatuisen eläimistön edustajia kuten maakotkia, vuorikauriita, gemssejä, saksanhirviä, murmeleta, ilveksiä, kettuja ja saukkoja. Näet unohtumattomia kirkkaita solisevia puroja, vesiputouksia, rosoisia jäätiköitä ja karuja vuoren huippuja.

Zillertalin kansallispuisto onkin kävijälleen mieleen jäävä ainutlaatuinen elämys. Ginzlingin vuoristokylässä on Kansallipuiston info-/vierailukeskus jossa on interaktiivinen elämysnäyttely "Jäätiköiden maailma". Steibock Welten Zillergrundissa esittelee Alppikauriiden maailmaa joita on nähtävissä myös vapaana luonnossa. Kansallispuiston oppaat vetävät päivittäin kolme erilaista opastettua patikointiretkeä hinta 5-6 € henkilö retki.

1.7_Mayrhofen_patikointi_1.jpg

1.7_Mayrhofen_patikointireitti_opasteet.jpg

Zillertalissa on yli 1400 km eri pituisia, kolmen eri vaikeusasteen patikointireittejä 500-3500 metrin korkeudessa aina leveistä laaksoista, puurajan yläpuolelle ikuisen jään jäätiköille. Reitit on hyvin karttaan ja maastoon merkittyjä. Alueella on monia yli 3000 metriin kohoavia huippuja, joista osalle voi tavallinenkin patikoitsija nousta ilman erikoisvarusteita tai kiipeilytaitoa.

1.7_Mayrhofen_patikointi_2.jpg

Aloittelijat sekä kokeneemmat patikoitsijat löytävät varmasti mieleisensä reitit, jotka kulkevat vaihtelevien ja upeiden vuoristomaisemien halki sekä solisevien vuoristopurojen, kristallin kirkkaiden vuoristojärvien ja vesiputousten ohi. Ihastuttavat laaksot kukkivine vuoristoniittyineen antavat oman säväyksensä patikointiin. Patikointireitit ovat joskus kivikkoisia ja vaativat tarkuutta ja rasittavat alas tullessa erityisesti polvia. Hyvät tukevat vaelluskengät ovat ehdottomasti tarpeen. Sää vuoristossa saattaa vaihtua nopeastikin ja tyyppillisiä ovatkin lyhyet kesäsateet joten kunnon sadevarustus on retkillä syytä kantaa mukana. Paikallisen oppaan johdolla järjestetään opastettuja maksullisia 6 € patikkaretkiä päivittäin. Vaelluskarttoja voit ostaa matkamuitomyymälöita, kirjakaupasta tai matkailutoimistoista. Myös Kansallispuiston oppaat vetävät päivittäin kolme erilaista opastettua patikointiretkeä hintaan 5-6 € henkilö retki.

Patikointi reitit sopivat kaikentasoisille patikoinnin ja vaelluksen harrastajille. Ohjattujen retkien pituus 3-15 km, kävelyosuuden kesto keskimäärin n. 2-5 tuntia (ei sis. taukoja). Korkeusero vaelluksilla n. 100-1100m.

Voit tehdä eri teemojen mukaisia patikointiretkiä esim.

-Romanttinen vaellus laaksoissa: Schwarzachtal, Wimmertal, Schönachtal tai
Wildgerlostal. Patikointia läpi kauniiden vuoristoniittyjen ja solisevien purojen. Jokaisessa laaksossa tulee reilun tunnin kävelyn jälkeen vuoristomaja jossa saat lounastettua. Lopuksi patojärvellä voit soudella veneellä tai viettää virkistävän uintiretken.

-Yrttivaellus "Yrttinoidan"Erika Sporer johdolla: patikoinnilla hän kertoo mauste- sekä lääkekasveista ja niiden parantavista vaikutuksista.

-Auringo nousun patikointi Torseelle: Tuxertalissa 2000 m korkeudessa olevat maisemat on ehdoton kohde romantikoille ja valokuvaajille.

1.7_Mayrhofen_mtb_1.jpg

1.7_Mayrhofen_mtb_2.jpg

1.7_Mayrhofen_mtb_4.jpg

PYÖRÄILY

Oletpa MTB-pyöräilijä, maastopyörälijä, Freerider tai retkipyöräilijä niin Zillertalin 1200 km pyöräreitit  mahtavissa luonnon maisemissa ova elämys jokaisella. Aluetta kutsutaankin Pyöräilijän Eldoradoksi. Penkenin 5 kilometrin alamäki on Freeride MTB ehdoton suosikki. Pelkästään Mayrhofenin ympäristössä on 21 MTB reittiä.

1.7_Zillertal_pyorareitti.jpg

Ziller-joen laaksossa läpi idyllisten kylien läpi kulkee taas retkipyöräilijöiden suosima 31 km reitti. Laaksoissa kulkevat pyöräreitit ovat joko pyöräteitä tai maalaisteitä, joilla on paikallisliikennettä. Reittien varrelta löytyy nähtävyyksiä ja mukavia taukopaikkoja. Ilmaista reittikarttaa saa matkailutoimistosta, kirjakaupoissa myydään pyöräilykarttoja ja -oppaita.

1.7_Mayrhofen_mtb_5.jpg

1.7_Mayrhofen_MTB.jpg

Pyöriä (alk 15 € pv.), MTB (20 € pv.) e-bike-sähköpyöriä (alk. 10 € 1/2 pv, 18 € pv.) ja kypäriä vuokrataan urheiluliikkeissä. Opastettuja pyöräretkiä järjestetään. Pyöriä voi kuljettaa myös hisseissä lisämaksusta.

1.7_Mayrhofen_vuoristomaja_ruoka.jpg

VUORISTOMAJAT & MAJATALOT

Patikoitsijat ja pyörälijät jotka viettävät päivänsä raikkaassa vuoristoilmassa tulevat varmasti nälkäisiksi. Siksipä   lukuisat vuoristomajat eli Hütte:t  ja vuoristomajatalot (yhteensä150 kpl)  tunnelmallisine ravintoloineen ja terasseineen ovat oivallisia levähdyspaikkoja. Pysähdy hetkeksi nauttimaan maisemasta ja maittavasta lounaasta rinneravintolaan. Niissä retkeilijä täyttää vatsansa tirolilaisen keittiön erikoisuuksilla ja nauttii raikastavan huurteisen vehnäoluen suomalaisittain kohtuu hinnalla.

1.7_Mayrhofen_mtb_1.jpg

1.7_Mayrhofen_Penken.jpg

ACTIONBERG PENKEN

Tandem-riippuliito yhdessä ammattipilotin kanssa on unohtumaton tapa kokea alppimaisemien kauneus. Kahden riippuliitolähtöpaikan lisäksi Penken tarjoaa kalliokipeilyreittejä ja kalliokiipeilyseinämän jossa kuka tahansa aloittelijakin pääsee kokeilemaan kalliokiipeilyä.

1.7_Mayrhofen_Action-Berg.jpg

20 eri vaikeusasteen maastopyöräreittiä alkaa myös täältä. Penkenin Funsport-asema vuokraa alamäki-skoottereita ja kiipeilyvälineitä. Penkenissä on maastopyöräilyn alamäkiajoon tarkoitettu puisto, jonka eritasoiset reitit sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille ajajille. Näköala kävely- ja useat patikointireitit alkavat myös täältä.

Vuorella on useita näköalaravintoloita kuten Restaurant Bergrast. Hissit kulkevat klo 08.30-17.00.

AHORN

Itävallan suurin 160 paikkainen gondolihissi vie klo 08.30-17.00 matkailijoita aina 1/2 tunnin välein ylös Ahornin tasankolle 2000 m korkeuteen. Bistron 50 m levältä näköalatasanteelta on henkeäsalpaavan unohtumaton näkymä vuoristoon 3000 m. huippuineen ja alas Ziller-laakson. Täältä alkaa monia helppoja patikointireittejä mm. alas Mayrhofiin.

1.7_Mayrhofen_Ahorn_haukka_show.jpg

AHORN & PETOLINTUNÄYTÖS

2000 metrin korkeudessa 800 paikkaisessa luonnonkatsomossa saa haukkoa henkeään tätä petolintujen metsästysesitystä katsellessa kun maakotkat, hiirihaukat ja pöllöt liitelevät ilmassa katsojien hiuksia hipoen. Tunnin esityksen aikana kouluttaja kertoo enemmäkin petolinnuistaan. Näytökset joka päivä klo 14.00 (ei perjantaina). Ylä-hissiasemalta 10 min. kävelymatka. Katsomo aukeaa klo 13.45. Lippu 29,90 € aikuinen sisältää myös m/p hissilipun vuorelle. Lippu pelkkään esitykseen 10,60 € jos on Zillertaler aktiivikortti tai on patikoinnut ylös.

1.7Mayrhofen_Zillertalin_aktiivikortti.jpg

1.7_Mayrhofen__zillertal_melonta.jpg

KOSKIMELONTA

Zillertal tarjoaa melonnan ja koskenlaskun ystäville oivia mahdollisuuksia todelliseen seikkailuun villin virran pyörteissä. Ainoastaan luvalliset koulutetut yrittäjät saavat järjestää matkailijoile melonta- ja koskenlasku opetusta ja retkiä. Koskenlasku kierros koko perheelle (alk. 30 €). Ensin lyhyt tiedotustilaisuus 6 km pitkästä koskireitistä. Sisältää märkäpuvun, pelastusliivit ja kypärän. Kanoottiretket ohi vesiputuksien kiehtovissa jokimaisemissa ovat myös kokemisen arvoisia. Tubing -Fun & Action virtaavissa puroissa on myös hauskaa. Esite.

1._t_mayerhofen_actionclub.jpg

1.7_Mayrhofen__zillertalin_golf.jpg

GOLF

Vihreitä niittyjä ja raikasta vuoristoilmaa, kuvankauniit näkymät Zillertaliin. Täällä voitte toteuttaa unelmanne täydellisestä golfaamisesta. Koe golf korkeimmalla tasolla, golfkentän Zillertalin - Uderns golfkentällä. Joka on 65 hehtaarin, 18 reikäinen mestaruuskenttä. Udernsin golfkenttä sijaitsee 15 km päässä Mayrhofenista.

1.7_Mayrhofen_Hintertux2.jpg

HINTERTUX

Hintertux sijaitsee 15 km päässä Zillertalin laakson perällä. Mayrhofenista on bussiyhteys.

1.7_Mayrhofen_Hintertux.jpg

HINTERTUXIN JÄÄTIKKÖ -laskettelua & lumilautailua kesällä.

Jäätikön korkein kohta on 3476 metriä merenpinnan yläpuolella. Hintertuxin jäätikköalueella voi lasketella ympärivuoden. Jäätikkö on myös suosittu nähtävyyspaikka ja

1.7_Mayrhofen_Hintertux_2.jpg

Gipfelstationin näköalaterassilta 3250 metrin korkeudesta avautuvat upeat näkymät alppialueelle Zugpitzelle, Grossglockerille ja Dolomiiteille. Sommergistä 2100 m:n korkeudelta lähtee useita patikkareittejä esim. alas kylään. Jäätiköllä on myö opastettuja tunnin patikointeja 9 €. Korkein hissi vie 3250 metrin korkeuteen. Kesällä hiihtoalue alkaa 2 600 metrin korkeudesta. Kesällä on 10 hissiä ja laskettelurinteitä 10-18 km avoinna. Pisin rinne 2 km.

1.7_Mayrhofen_natureispalast_3.jpg

LUONNON JÄÄPALATSI

Hintertuxin jäätikön sisällä 35 m jäätikön pinnan alapuolella railoissa on ainutlaatuinen luonnon muovama 15 m korkea jääluola. Tässä upeassa mystisessä sadunomaisessa jäämailmassa  nähdään myös jäätyneitä vesiputouksia, jääkristalleja ja järvellä voi tehdä veneretken. Hinta 33,50 € 1 h opastettu kierros jääluolassa ja hissilippu Gefrorene Wand:iin huipulle 3.250 m korkeuteen ylös/alas. Huom. jääluolassa on lämpötila 0° C astetta joten lämmintä päälle ja pitävät kengät. Jäätiköllä on myös Spannagelin marmori luola jossa on opastettuja tunnin kierroksia 12 €.

1.7_Mayrhofen_keskusta.jpg

1.7_Mayrhofen_keskusta_2.jpg

MAYRHOFEN 633 m.

Tirolin sydämmessä 30 km pitkän Ziller-laakson perällä sijaitseva 3800 asukkaan Mayrhofen on Tirolin toiseksi suosituin lomakohde jossa on vuosittain 1,3 miljoonaa yöpymistä. Viehättävä kylä onkin sekoitus perinteitä ja nykyaikaa. Kylän laitamilla on 400 vuotta vanhoja maalaistaloja jotka ovat yhä asuin käytössä. Kylässä on tarjolla hyvin eri palveluja. Kahviloissa herkutellaan perinteisillä itävaltalaisilla leivonnaisilla kuten Sachertorte ja Apfelstrudel.

Täällä herkutellaan mutkattoman maukkaalla tuhdilla itävaltalaisruualla, hyvällä oluella ja itävaltalaisilla viinillä. Ruokapaikkoja on keskustassa ja hotellien yhteydessä. Ravintoloita löytyy perinteisistä tirolilaisravintoloista kansainvälisen keittiön antimiiin: italialaisia- ja kiinalainenkin ravintola, pizzerioita, baareja,

music-clubeja ja pari yökerhoa/discoa. Hotellien ravintoloissa on musiikki-iltoja päivittäin. Kauniina kesäiltoina monet baarit ja kahvilat pitävät ulkoterassin avoinna klo 22:een. Muutoinkin kylästä ja lähialueelta löytyy paljon näkemistä ja tekemistä.

1.7_Zillertal_ostokset.jpg

1.7_Mayrhofen_ostomahdollisuudet.jpg

OSTOKSET

Kylässä on urheilutarvikeliikkeitä, käsityö- ja matkamuistomyymälöitä, supermarketteja ym. Joskin hintataso on Suomen luokkaa. Suosittuja ostoksia ovat kengät, ulkoiluvaatteet ja urheiluvälineet, vuorikristallikorut, lasi- ja posliiniesineet, kansallispuvut, juustot, savustetut kinkut, suklaa sekä viinit, snapsit ja yrttiliköörit. Liikkeet ovat avoinna la-pe klo 8–12 ja 14–18, la osa liikkeistä on avoinna vain aamupäivällä.

1.7_Mayrhofen_vesipuisto.jpg

MAYRHOFEN VESIPUISTO

Tarjoaa mahdollisuuden hyvinvointiin ja rentoutumiseen. 300 m² sisä-allas (31°C) ja useita ulkoaltaita yhteensä 648 m² (24°C), 45 m. pitkä vesiliukumäki, porealtaita, saunamailma: höyrysauna & suomalainen sauna (90° C), kylmävesialas ym, auringon otto nurmikko, bistro ja rauhalllinen kattoterassi. Sijaitsee Mayrhofin keskustassa. Kylässä on myös kaksi minigolfrataa, kolme keilahallia, biljardipaikkoja, tenniskeskus ym.

1.7_mayrhofen_ErlebnisSennerei_1.jpg

1.7_Mayrhofen_meijeri.jpg

ZILLERTALIN ELÄMYSMEIJERI & MAATILA

Esittelee koko maidon tuotantoketjun alppiniityllä laiduntavista lehmästa, maatilalta ja meijeristä maitolasiin asti. Juustomestari tutustuttaa meidät juuston valmistuksen saloihin. Lopuksi pääsemme maistamaan meijerin tuotteita: juustoja, jugurtteja, maitoa, voita ym. Maatilalla näemme lehmiä, lampaita, mehiläistarhan. Maito- ja juustotuotteita myydään meijerin tehtaan myymälästä mukaa mm. iloisen lehmän alppimaitoa.

Joka perjaintai klo 15-18 meijerin ravintolan terassilla viihdyttävät Zillertalin orkesterit: 7.7 Zillertaler Haderlumpe & 14.7 Die Mayrhofner.

1.7_Mayrhofen_Zillertalbahn.jpg

ZILLERTALBAHN

Kapearauteinen 1902 rakennetu rata kulkee Mayrhofista Inn-laakson pääralle. Zillertalbahn tarjoaakin klo 13.09 lähtevällä nostalgisella höyryjunalla aidon vanhan ajan elämyksen. Muulloin linjaa ajavat 30 min. välein nykyaikaiset kiskobussit. Laaksossa on myös hyvät yhteydet busseilla. Mayrhofen:ista bussiyhteydet Jenbach, Hintertux ala-asema, Brandberg, Ginzling, Gerlos, Bergrestaurant Schlegeis am Schlegeisspeicher, zum Gasthof Wasserfall am Speicher Stillulp, Bärenalm und Speicher Zillergründ.

1.7_Mayrhofen_Zillertal_musiikki.jpg

ZILLERTAL & MUSIIKKI

Missään muussa maailman laaksossa ei ole niin paljon musikantteja, orkestereita ja laulajia kuin täällä. Jo useiden sukupolvien ajan on Zillertalin nimi kaikunut yli vuorten. Kappaleet niin kuin Zillertaler hochzeitzmarsch -Zillertalin häämarssista, Sontagsjodleriin -Sunnuntai jodlaajaan tai Die Träume sind Stärker eivät ole tunnettuja ainoastaan saksan kielisellä alppialueella vaan muuallakin Keski-Euroopassa. Täältä ovat kotoisin Zillertaler Schürzenjägern, Mayrhofner, Hippacher Trio, Mark Pircher, Zellerberg Buam niin kuin myös Erwin Aschenwald "Geigenopa aus dem Zillertal" eli Zillertalin viulu-ukko. Täällä musikki todellakin elää, soi ja myös kuuluu joka paikassa. Perinteisiä tanssi-iltoja Zillertalin musikanttien säestämänä on iltaisin useammassakin ravintolassa.

Mayrhofenin_viulufestivaalit.jpg

Zillertaler Geigenfest -Viulumusiikki festivaali
07.07. – 09.07.2017
Wo: Mayrhofen
Wann: Sa, 08.07.2017 · Beginn 19:00 Uhr. Reservierung: Hotel Rose Tel. +43-5285-62229
Hotel Berghof Tel. +43-5285-62254. Konsertteihin on vapaa pääsy.

Musikgruppen: Da Zillertaler und die Geigerin, Eintritt: frei, viele musikalische Gäste, Schuhplattler …

Räumlichkeiten: Gastgarten Hotel Berghof, Musikstadl Hotel Rose.Festbeschreibung: „Da Zillertaler und die Geigerin“ präsentieren jedes Jahr ein bodenständiges Musik- und Unterhaltungsprogramm
mit vielen musikalischen Gästen, Schuhplattlern, Witz und guter Stimmung.

Rahmenprogramm:

Fr, 07.07.: 19:00 Uhr – Freundetreffen im Musikstadl Hotel Rose.

Sa, 08.07.: 19:00 Uhr – Zillertaler Geigenfestim Gastgarten Hotel Berghof.

So, 09.07.: 10:30 Uhr – Früh-schoppen im Gastgarten Hotel Berghof. Eintritt ist bei allen Ver-
anstaltungen FREI. Bei jeder Witterung. Für das leibliche Wohlist bestens gesorgt

1.7_Mayrhofen_Zillertalin_herkkujuhlat.jpg

3.-9.7 Zillertaler Schmankerlwoche & Schmankerlfest -Herkku viikko & herkkujuhla

Mayrhofen-Hippachissa järjestetään maanantaista sunnuntaihin paikallisten herkkujen, ruokien ja juomien herkutteluviikkko. Juhla on sekoitus perinteitä, maalaismarkkinoita, Zillertalin herkkuja, Alppien vieranvaraisuuttta ja Zillertalin musikanttien iloista soitantaa. Erikoisoluita ja liköörejä & snapseja. Juhlilla tosiankaan ei syödä pahvilautasista ja juoda coca colaa muovimukista. Sunnuntai 9.7 viikko huipentuu varsinaiseen Juhlaan.

1.7_Mayrhofen_konsertteja.jpg

Heinäkuussa on ilmaisia ulkoilmakonsertteja, majatalojen terassikonsertteja ja illalla useissa ravintoloissa tirolilais-iltoja ja orkestereita esiintymässä. KONSERTTTIOHJELMAT & PAIKAT SELVIÄÄ TOUKOKUUSSA!

Torstaina 06.07 & 13.07.2017 - klo 20 Mayrhof Musikpavillon:  Platzkonzert der BMK Mayrhofen - torvisoittokunta. Maksuton.

08.07 Lauantai klo 20 Mayrhofen Musikpavillon:  BurgundyTour der American Music Abroad. Maksuton.

12.07 Keskiviikko klo 20 Mayrhof Musikpavillon: SilverTour der American Music Abroad. Maksuton.


LISÄMAKSULLISIA RETKIÄ: Retkipäivät & hinnat varmistuvat matkustuskauden alettua toukokuussa.
1.7_Mayrhofen_Krimmlin_vesiputous.jpg

KRIMMLIN VESIPUTOUS -UNOHTUMATON ELÄMYS

Euroopan korkein ja maailman viidenneksi korkeimman vesiputous. Putouksia on kolme ja ne ovat kaikki enemmän kuin 100 m pitkiä. Putoukset nousevat yhteensä lähes 400 metrin korkeuteen. Putouksilta alkaen virtaa Salzachjoki. Putousten yläosaan pääsee kaunista reittiä pitkin jonka varrella on useita näköalatasanteita ja levähdyspaikkoja. 1/2 retki. Hinta: ? Retkipäivät & hinnat varmistuvat matkustuskauden alettua.

2.6_Salzburg.jpg

SALZBURG

Itävallan neljänneksi suurin kaupunki Salzburg on tunnettu ennen kaikkea Mozartin syntymäkaupunkina, historiastaan, musiikista ja barokkiarkkitehtuurista. Kaupunki kuuluukin Unescon maailmanperintö kohteisiin. Salzburgin suosiota matkakohteena on lisännyt erityisesti The Sound of Music-elokuva, joka kuvattiin kaupungissa. Vapaata aikaa kierrellä kaupunkia omaan tahtiin ja nähdä Mozartin synnyintalo, Salzburgin Festung Hohensalzburg, suihkulähteitä, lukuisia kirkkoja ja aukioita. Kokopäiväretki. Retkipäivät & hinnat varmistuvat matkustuskauden alettua.

1.7_Mayrhofen_Innsbruck.jpg

INNSBRUCK

Tirolin osavaltion 130 000 asukkaan pääkaupunki jolla on pitkä ja värikäs historia takanaan. Kaupungin loistojen ajoista kertovat enemmä Hofburgin linna, lukuisat palatsit ja museot. Shoppailemaan pääsee Vanhankaupungin pienissä putiikeissa ja kävelykatu Maria-Theresie-Strassen tyylikkäissä liikkeissä. Retkipäivät & hinnat varmistuvat matkustuskauden alettua.

1.7_mayrhofen__innsbruck_alpenzoo_Wi16.jpg

TULOSSA: PÄIVÄRETKI ETELÄ-TIROLIIN ITALIAAN. TULOSSA TIETOJA! Retkipäivät & hinnat varmistuvat matkustuskauden alettua.

1.7_mayrhofen_goldschaubergwerk.jpg

TULOSSA retki kultakaivokseen +juustola maistiaisineen & alppieläintarha.


1.7_Mayrhofen_talo1.jpg

1.7_Mayrhofen_talo2.jpg

MAYRHOFEN PENSION/LOMATALO** BUFFETAAMIAINEN

Perinteiseen itävaltalaiseen tyyliin sisustettu talo sijaitsee rauhallisella paikalla kylän laidalla noin 700 metrin päässä Mayrhofin keskustasta. Penkenbahn ja Ahornbahn hisiasemat ovat vain noin 350 m päässä. Supermarket noin 350 m. Lähimmät ravintolat 400 m. Vesipuistoon 900 m. Talossa on patio. Aamiaishuone joka toimii myös oleskelutilana ja siellä on sat-tv. Ilmainen WiFI. Toinen oleskelutila jossa on myös sat-tv. Oleskelutilan yhteydessä on myös vieraiden käytettävissä oleva keittiö jossa on hella, kahvinkeitin jää/pakastikaappi, astianpesukone, ym. Vieraiden käytössä on myös pyykinpesukone.

1.7_Mayrhofen_talo3.jpg

1.7_Mayrhofen_HUONEET_3.jpg

HUONEET

Osin puupaneloiduista ja kokolattiamatoin varustelluista huoneista avautuu upea näkymä vuorille tai kylään. Osassa huoneista on yhteisparveke. Huoneita on myös ilman kokolattiamattoa, 1. kerros: 1. Yhden hengen huone jossa pesuallas. 2. Kahden hengen huone jossa on suihku/wc, parveke. 3. Makuuhuone jossa on parivuode, sänky ja suihku/wc, parveke. 4 Makuuhuone jossa on parivuode, sänky ja suihku/wc, parveke. Käytävällä on kylpyhuone jossa on suihku/wc. Erillinen suihkutila. Erillinen wc. 2. kerros: 5. yhden hengen huone, jossa on pesuallas. 6. yhden hengen huone, jossa on pesuallas. 7. kahden hengen huone, jossa on pesuallas. 8. kahden hengen huone, jossa on pesuallas. 9. Makuuhuone jossa on parivuode, sänky ja pesuallas, parveke. 10. 2 hengen huone jossa oma suihku/wc, parveke. 11. 2 hengen huone jossa oma suihku/wc, parveke. 12. Makuuhuone jossa on parivuode, sänky ja suihku/wc. Käytävällä on kaksi erillistä wc:tä. 3. kerros: 13. Kahden hengen huone pesuallas. 14. kolmen hengen huone jossa on kolme erillistä vuodetta, parveke ja pesuallas. 15. kolmen hengen huone jossa on kolme erillistä vuodetta, parveke ja pesuallas. Käytävällä on kaksi erillistä suihkuhuonetta ja kaksi erillistä wc:tä.


1.-15.7.2017 ITÄVALTA ZILLERTAL ALUSTAVA MATKAOHJELMA sekä KONSERTTEJA & TAPAHTUMIA

1.7 LAUANTAI (bussimatka 180 km)

Klo 08.00 kokoontuminen Helsinki Vantaa lentoasemalla Terminaali 2 Finnairin Check-in automaatilla /lähtöselvitystiskillä josta jokainen saa boardin card:in / lentolippunsa. Klo 09.20 FINNAIR:in lento lähtee Müncheniin. Klo 10.50 kone laskeutuu Münchenin lentokentälle. Klo 11.30 bussi lähtee terminaalin ulkopuolelta kohti Itävaltaa. Bussi on klo 14.30 jälkeen Mayrhofenissa.

Klo 17-23 Hotel Berghof-Gastgartenorkesteri: Collies.

Klo 19 Hotel Rose/Musikstadl Duo Montana.

2.7 SUNNUNTAI

Klo 08.30-10.00 buffetaamiainen. Lisämaksullinenretki: Lähtö klo 13 hissillä Ahornin ala-asemalta. Klo 14 Ahornilla Petolintu metsästysesitys 60 min. Lippu 29,90 € aikuinen sisältää myös m/p hissilipun vuorelle. Lippu pelkkään esitykseen 10,60 € jos on Zillertaler aktiivikortti tai on patikoinnut ylös. Säävarauksella.

Klo 17-23 Hotel Berghof-Gastgarten orkesteri: Da Zillertaler und die Geigerin.

Klo 19 Hotel Rose/Musikstadl Mario K.

3.7 MAANANTAI

Klo 08.00-09.30 buffetaamiainen. Tulossa opastettu patikkaretki, tulossa tarkempi ohjelma kesäkuussa.

Klo 17-23 Hotel Berghof-Gastgarten orkesteri: Die Finkenberger.

Klo 19 Hotel Rose/Musikstadl ZAS - Zillertaleralpensound

4.7 TIISTAI

Klo 08.00-09.30 buffetaamiainen. Tulossa opastettu patikkaretki, tulossa tarkempi ohjelma toukokuussa.

klo 17-23 Hotel Berghof-Gastgarten orkesteri: Zillertaler Nachtschwärmer.

5.7 KESKIVIIKKIO

Klo 08.00-09.30 buffetaamiainen. Tulossa opastettu lisämaksullinenretki: 2 tunnin opastettu kierros kultakaivoksessa, alppijuustonvalmistamossa maistiaisineen ja lopuksi pieni vuoristo- & kotieläintarha.

Klo 17-23 Hotel Berghof-Gastgarten orkesteri: Mari K.

Klo 18 Brück'n Stadl Zillertal Pur

Klo 19 Hotel Rose/Musikstad Marc Pircher

6.7 TORSTAI

Klo 08.00-09.30 buffetaamiainen. Tulossa opastettu lisämaksullinen retki Innsbruckiin.

Klo 17-23 Hotel Berghof-Gastgarten orkesteri: Rita & Andreas.

Klo 19 Hotel Rose/Musikstadl DA Zillertaler und die Geigerin

Klo 20:00 Mayrhof Musikpavillon: Platzkonzert der BMK Mayrhofen - torvisoittokunta. Maksuton.

7.7 PERJANTAI

Klo 08.00-09.30 buffetaamiainen. Klo 15-18 ErlebnisSennerei Zillertal meijerin ravintolan terassilla viihdyttää Zillertaler Haderlumpe orkesteri 5 €.

Klo 17-23 Hotel Berghof-Gastgarten orkesteri: Original Zillertaler.

Klo 18 Brück'n Stadl Die Fetzigen aus dem Zillertal

8.7 LAUANTAI

Klo 08.00-09.30 buffetaamiainen.

Hotel Berghof-Gastgarten klo 17-23 orkesteri: Collies.

Klo 18 Brück'n Stadl Verschiedene Zillertaler Musikgruppen - eri esiintyjiä Zillertalista

Klo 19 Gastgarten Hotel Berghof: Zillertaler Geigenfest -Viulumusiikki festivaali Zillertaler Geigenfestim. Vapaa pääsy.

Klo19 Hotel Rose/Musikstadl Duo Montana.

Klo 20 Mayrhofen Musikpavillon: BurgundyTour der American Music Abroad. Maksuton konsertti.

9.7 SUNNUNTAI

Klo 08.00-09.30 buffetaamiainen. 10:30 Uhr – Früh-schoppen im Gastgarten Hotel Berghof -vapaa pääsy..

Klo 17-23Hotel Berghof-Gastgarten orkesteri: Da Zillertaler und die Geigerin.

Klo 18 Brück'n Stadl Z3

Klo 19 Hotel Rose/Musikstadl Mario K.

Klo 20 Mayrhofen BrückenStadl:  party Z3- Die drei Zillertaler esintyy. Vapaa pääsy.

10.7 MAANANTAI

Klo 08.00-09.30 buffetaamiainen. Tulossa lisämaksullinen koko päivän retki Etelä-Tiroliin Italiaan.

Klo 17-23 Hotel Berghof-Gastgarten  orkesteri: Die Finkenberger.

Klo 19 Hotel Rose/Musikstadl ZAS -Zillertaleralpensound

11.7 TIISTAI

Klo 08.00-09.30 buffetaamiainen. Tulossa opastettu patikkaretki Hintertuxiin.

Klo 17-23 Hotel Berghof-Gastgarteni: Zillertaler Nachtschwärmer.

Klo 19 Hotel Rose/Musikstadl Rita & Andreas

Klo 19 Tanzabend im Gasthof Tipotsch: Da Zillertaler und die Geigerin.

12.7 Keskiviikko

Klo 08.00-09.30 buffetaamiainen. Tulossa opastettu patikkaretki, tulossa tarkempi ohjelma.

Klo 17-23 Hotel Berghof-Gastgarten orkesteri: Mari K.

Klo 18 Brück'n Stadl Zillertal Pur

Klo 19 Hotel Rose/Musikstad Marc Pircher

Klo 20 Mayrhof Musikpavillon: SilverTour der American Music Abroad. Maksuton konsertti..

13.7 Torstai

Klo 08.00-09.30 buffetaamiainen. Tulossa lisämaksullinen 1/2 päiväretki Krimlin vesiputouksille.

Klo 17-23 Hotel Berghof-Gastgarten orkesteri: Rita & Andreas.

Klo 19 Tanzabend im Gasthof Tipotsch: Zillertaler Briada

Klo 19 Hotel Rose/Musikstadl DA Zillertaler und die Geigerin

Klo 20:00 Mayrhof Musikpavillon: Platzkonzert der BMK Mayrhofen - torvisoittokunta. Maksuton.

14.7 Perjantai

Klo 08.00-09.30 buffetaamiainen.

Klo 15-18 ErlebnisSennerei Zillertal meijerin ravintolan terassilla viihdyttää Die Mayrhofner eli Erwin Aschenwald "Geigenopa aus dem Zillertal" eli Zillertalin viulu-ukko orkestereineen 5 €.

Klo 17-23 Hotel Berghof-Gastgartenorkesteri: Original Zillertaler.

Klo 18 Brück'n Stadl Die Fetzigen aus dem Zillertal

Klo 19 Hotel Rose/Musikstadl Trio Alpin

15.7 Lauantai (päivän bussimatka 180 km)

Klo 08.00-09.30 buffetaamiainen. Klo 10 bussi lähtee kohti Münchenin lentokenttää.

15.7_linna.jpg

Klo 11-12.50 kiertoajelu-junalla ylös Tratzenbergin linnaan joka on yksi Tirolin upeimpia. Englanniksi opastettu tunnin kierros 12,50 €. Kävellen alas linnalta. Tai kahvitauko 90 min.

1-7_Mayrhofen_Aachensee.jpg

Ajamme kaunista maisemareittiä ihastellen kaunista Aachenseen alppijärveä. Klo 14-15.15 pidämme vielä omakustanteisin lounastauon Tegernseen upeissa maisemissa Tegernsee Bräustübel:issä.. Bussi on Münchenin lentokentällä noin klo 16.50. Finnairin lento lähtee klo 18:40. Kone laskeutuu Helsinkiin klo 22:05.

1.7_Finnairin_lennot.jpg

Lentoaikataulu: (Lennolla tarjoillan kahvia ja mustikkamehua maksutta).

Meno: 01.07.2017 FINNAIR AY 0803  09:20 - 10:50 Helsinki - München

Paluu: 15.07.2017 FINNAIR AY 0808  18:40 - 22:05 München - Helsinki

Matka sis. Finnairin reittilennot sis. max 8 kg käsimatkatavaraa & 23 kg matkaravaraa ruumaan, bussimatkat München-Mayrhofen-München suomalaisen matkanjohtajan johdolla ohjelman mukaan, 14 yötä buffetaamiaisella lomatalossa** Mayrhofenissa. 2 suomalaisen matkanjohtajan vetämää patikointiretkeä ja 2 paikallisen vuoristo-oppaan vetämää patikointiretkeä.

1.7_Mayrhofen_bussimatka.jpg

Bussissa on säädettävät istuimet & turvavyöt. Varaa matkalle euroja / luottokortti. Matkustajilla on oltava passi tai uudenmallinen henkilöllisyystodistus sekä matkavakuutus.

Matkavaraukset ja tiedustelut tästä! E-mail: info@blitztours.fi /Puh.varaukset: 044-3034003

Matkanjärjestäjä Blitz Tours Oy 3647/06/Mj. Kuluttajaviraston (www.kuluttajavirasto.fi) vakuusrahaston / valmismatkarekisterin jäsen.

Blitz_Tours_10_vuotta.jpg

Loydat_meidat_myos_facebookista.jpe

Peruutusehdot

Jos peruutus tapahtuu -48 vrk 75 €, 47-28 vrk ennen matkan alkua peruutuskuluina perimme ennakkomaksun 175 €/hlö. 28 -14 vrk ennen lähtöä peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta. Tämän jälkeen peruutuskulut ovat 100 %. Peruutukset sairaustapauksissa: matkustajalla on oikeus peruuttaa matka ja saada takaisin matkasta maksettu hinta vähennettynä toimistokuluilla sekä todellisilla aiheutuneilla kuluilla (esim. lentoyhtiön ennakkomaksu). Toimistokuluina perintään 75 €/hlö. Huomaa että matkan maksamatta jättäminen ei ole vielä peruutus!

logo_naturpark_zillertal.png

MAYERHONER_BERGBAHNEN_LOGO.jpeg

mountain-sports-zillertal.png

1.7_murmelland2.jpg

1.7_mayrhofen_enzianhof.jpg

Skannaus_20161206_2.jpg