13.-15.10 Varsovan Autonäyttely & maansiirtokonemessut 2023

13.-15.10_Varsova_messumatka_ja_autonayttely_2023_3_pv..jpg

13.-15.10_Varsovan_autonayttely_1.jpg

13.-15.10 VARSOVAN MAANSIIRTOKONEMESSUT & MOTORSHOW 2023 - OLDTIMERSHOW Pe-Su 3 pv.

545 € 2hh:ssa, 625 € 1hh. Sis. Ryanairin lennot Helsinki - Varsova sis. pieni käsimatkatkavara (40 x 20 x 25 cm) matkustamoon, lentokenttäkuljetukset, 2 hotelliyötä*** buffetaamiaisella Varsovan keskustassa. Seuraavien nähtävyyksien sisäänpääsyt & kuljetukset suomalaisen matkanjohtajan johdolla: Warsaw Construction Expo,Tools & Hardware Show Ptak Warsaw Expo, Motorshow,  Oldtimershow, Automotive Parts Expo, Automotive Technology Expo, Kulttuuripalatsin näköalatasanne, 2 x illallinen. Suomalainen matkanjohtaja on mukana koko matkan. 10 kg lentolaukku (55x40x20cm) lisämaksu +34 €.

Osallistu Puolan suurimpiin rakennuskonemessuihin! Rakennuskonenäyttely on maa- ja vesirakentamisen ja kierrätyksen esittelynäyttely. Messujen aikana on erikoistarjouksia sekä näytöstapahtumia ulkotiloissa yksittäisiltä työalueilta. Messut järjestetään Ptak Warsaw Expo messukukeskuksessa. Tapahtuma houkuttelee vuosi vuodelta yhä enemmän näytteilleasettajia ja vierailijoita.

13.-15.10_Varsovan_konemessut_1.jpg

WARSAW CONSTRUCTION EXPO

Rakennuskonemessut on tapahtuma, joka vastaa rakennusalalla toimivien yrittäjien ajankohtaisiin tarpeisiin. Se on ennen kaikkea ihanteellinen paikka luoda uusia suoria liikekontakteja ja oppia uusia ratkaisuja ja osaamista. Tapahtuma erottuu muista suurimmalla työkalukoneiden ja ajoneuvojen testausvyöhykkeellä, jossa jokainen kävijä näkee dynaamisia esityksiä.

13.-15.10_Varsovan_konemessut_3.jpg

Warsaw Construction Expo on uusi toimialatapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda yhteen alaan liittyvät johtavat yritykset, tekniset asiantuntijat ja toimijat Puolassa ja koko Keski- ja Itä-Euroopan alueella. Messut tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden luoda liikesuhteita, esitellä innovatiivisia teknologioita sekä vaihtaa tietoa ja kokemuksia. Messu on paikka, jossa innovaatiot kohtaavat käytännön kysynnän ja alan potentiaalia hyödynnetään maksimaalisesti. Erinomainen tilaisuus vertailla ja analysoida huolellisesti kaikkia Puolan markkinoilla saatavilla olevia alan tarjouksia.

13.-15.10_Varsovan_konemessut_5.jpg

Laaja valikoima toimialoja odottaa sinua tämän vuoden messuilla! Rakennustekniikka - Arkkitehtuuri ja suunnittelu - Kestävä rakentaminen - kestävään rakentamiseen ja ympäristönsuojeluun liittyvien ratkaisujen esittely - Infrastruktuuri- ja teiden rakentaminen - Ammatillinen terveys ja turvallisuus - Rakennuspalvelut - Rakentamisen uudet teknologiat - rakennusalan uusimpien teknologioiden ja innovaatioiden esittely, kuten 3D-tulostus, robotiikka, tekoäly jne.- Investoinnit ja kiinteistöt - sijoitus- ja kiinteistöalan uusimpien trendien ja ratkaisujen esittely, kuten rahoitus, kiinteistönhoito, kiinteistömarkkinointi, investointiprojektien kehittäminen jne.

13.-15.10_Varsovan_konemessut_6.jpg

Messujen aikana on käytettävissä erillinen verkostoitumisalue - tila kokemusten vaihtoon ja kontaktien vahvistamiseen. Toimialatapaamiset ovat ihanteellinen tilaisuus laajentaa potentiaalisten liikekumppaneiden joukkoa. Tavoitteena on auttaa sinua löytämään yrityksellesi mahdollisia yhteistyökumppaneita yhdistää kaikki rakennuskoneteollisuuden alat ja luoda suotuisat olosuhteet ammattimaisille liikesuhteille.

13.-15.10_Varsovan_tyokalumessut_1.jpg

Tools & Hardware Show Ptak Warsaw Expossa on tapahtuma, joka vastaa rakennusalalla työskentelevien yrittäjien ja ammattilaisten ajankohtaisiin tarpeisiin. Tavoitteena on tuoda yhteen alaan liittyvät johtavat yritykset, tekniset asiantuntijat ja toimijat Puolassa ja koko Keski- ja Itä-Euroopan alueella. Työkalumessuilla on tarjolla johtavien merkkien työkaluja ja sähkötyökaluja puun, metallin työstö- ja viimeistelytöihin sekä

13.-15.10_Varsovan_tyokalumessut_2.jpg

nykyaikaisten työvaatteiden ja asusteiden tarjonta. Messut on ennen kaikkea ihanteellinen paikka vaihtaa tietoa ja kokemuksia, luoda uusia suoria liikekontakteja ja löytää uusia ratkaisuja ja osaamista. Tapahtuma erottuu muista suurimmalla testaus- ja demonstraatioalueella kaikenlaisiin rakennustöihin omistetuille työkaluille.

13.-15.10_Varsovan_autonayttely_4.jpg

WARSAW MOTORSHOW 2023

Varsovan autonäyttely on Puolan suurin autonäyttely ja yksi Euroopan suurimmista. Kuten joka vuosi näyttelyssä on runsaasti nähtävää ja upeita autoja. "Varsovan autonäyttely on ennen kaikkea suuri juhla autoteollisuudelle. Tuhansia autoja, moottoriurheilun tähtiä, kilpa-autoja, hyperautoja, superautoja ja paljon nähtävyyksiä. Tule Puolan suurimmalle automessulle ja tunnet autojen adrenaliinia ja fiiliksiä!"

13.-15.10_Varsovan_autonayttely_2.jpg

Varsovan autonäyttely on loistava tilaisuus vertailla ja analysoida perusteellisesti kaikkia Puolan markkinoilla saatavilla olevia toimialakohtaisia ​​tarjouksia. Tämä tapahtuma on myös erinomainen tilaisuus tutustua autoteollisuuden kehitykseen markkinoihin ja uusimpaan teknologiaan.

13.-15.10_Varsovan_autonayttely_5_lisa.jpg

13.-15.10_Varsovan_autojenvaraosat_5_LISA.jpg

Auton ensiesittely, tähtien tapaaminen, viritysalue, drift-rata, moottoripyöräalue, oldtimer-alue, Land Rover -kokemusrata, karting-rata ym.

13.-15.10_Varsovan_autojenvaraosat_1.jpg

Automotive Parts Expo Automotive Technology Fair toimii kahdella tasolla – liike- ja tiedetasolla. Se ei ole vain kohtaamispaikka, vaan myös koulutustapahtuma ammattilaisille. Automotive Parts Expo on yksi

13.-15.10_Varsovan_autojenvaraosat_2.jpg

tärkeimmistä yhteyspisteistä autonvalmistajille ja varaosien jälleenmyyjille, korjaamoille, jotka etsivät uusia tuotteita, palveluita tai liikekumppaneita.

13.-15.10_Varsovan_autojenvaraosat_4.jpg

13.-15.10_Varsovan_autojenvaraosat_3.jpg

Se on myös kohtaustila, jossa autoalan harrastajat ja automarkkinoiden kumppanit voivat luoda tai vahvistaa liikekontakteja ja oppia alan uusista trendeistä.

13.-15.10_Varsovan_vintage_autot_1.jpg

13.-15.10_Varsovan_vintage_autot_2.jpg

WARSAW OLDTIMER SHOW

Tämä on Keski- ja Itä-Euroopan suurin vanhan ajoneuvoteollisuuden messutapahtuma, joka kokoaa yhteen klassisten autojen harrastajat kaikkialta Puolasta ja muualta. Messupaviljongeista löydät nähtävää, sekä liike- ja konferenssialueita sijoittajille ja keräilijöille.

13.-15.10_Varsovan_vintage_autot_3.jpg

13.-15.10_Varsovan_vintage_autot_4.jpg

Näytteillä on yli 1 500 ikonista klassikko- ja vintage autoa ja moottoripyörää yli 100 000 neliömetrin alueella!

13.-15.10_Varsovan_vintage_autot_6.jpg

Messuilla on näyttelyn lisäksi myös vanhojen autojen markkinat, vanhojen autojen ralli ja muita nähtävyyksiä

13.-15.10_Varsovan_vintage_autot_5.jpg

– sotilasalue, remonttinäytökset, autonosat. Messut kutsuvat kaikki klassikoiden ja autoteollisuuden harrastajat vuoden tärkeimpään tapahtumaan. Alan aikakauslehdet, mukaan lukien “Automobilista”, “Classic Auto”, “Auto Świat Classic”, “Classic Stock Exchange” ja “Motowizja” ovat mukana

4.4_VARSOVA_messumatka_2023_Varsova_panorama2.jpg

VARSOVA

1,785 miljoonan asukkaan Varsova on dynaamisen eurooppalaisen metropolin ruumiillistuma, jonka tavaramerkki rikkaan historian lisäksi ovat sen avarakatseiset asukkaat, Veikseljoki ja korkeatasoinen ruokakulttuuri. Varsova tuhottiin lähes kokonaan toisessa maailmansodassa. Varsovan vanhakaupunki rakennettiin tunnollisesti uudelleen, ja siitä tuli myöhemmin kansainvälisesti tunnustettu Unescon maailmanperintökohde. Goottilais- ja renessanssityylinen arkkitehtuuri seisoo rinta rinnan betonisten neuvostoajan rakennusten ja modernien lasisten pilvenpiirtäjien kanssa. Puolan pääkaupunki on jatkuvassa muutostilassa, häikäisten historiallisten kohteiden ja matkailunähtävyyksien määrällä ja löydät sieltä kerta kerran jälkeen aina jotain uutta. Ja usko pois, kerran Varsovassa käytyäsi palaat taatusti takaisin.

4.4_VARSOVA_messumatka_2023_altstadt_1.jpg

VANHAKAUPUNKI -KAUPUNGIN SYKKIVÄ SYDÄN

Varsovan uudelleen rakennettu sodassa tuhoutunut Vanhakaupunki on ehkä tunnetuin paikka kaupungista ja restauroitu uudelleen upeaan 1600- ja 1700-lukujen asuunsa.

Varsovan kierros on paras aloittaa vaikuttavasta Vanhastakaupungista, jonka historia ulottuu 700 vuoden taakse. Rakennukset vaikuttavatkin ikivanhoilta, vaikka tosiasiassa tämä Varsovan kaupunginosa tuhoutui täysin toisessa maailmansodassa ja rakennettiin kokonaan uudelleen italialaistaiteilija Canaletton tarkasti kaupunkia kuvaavien vanhojen maalausten pohjalta. Rakennustyö onnistui niin täydellisesti, että Vanhakaupunki kirjattiin hyvällä syyllä Unescon maailmanperintökohteiden luetteloon. Nykyisin Vanhakaupunkiin houkuttelee viehättävä, ainutlaatuinen ilmapiiri ja alkuperäiset arkkitehtoniset yksityiskohdat, jotka ovat edukseen ja luovat kiehtovan tunnelman varsinkin iltahämärän koittaessa.

4.4_VARSOVA_messumatka_2023_tori_altstadt.jpg

Vanhankaupungin tori on kaupungin sykkivä keskus, jonka kesäisin täyttävät ulkoilmakahvilat ja vilkas puheensorina; tori onkin yksi kaupungin suosituimmista kohteista. Varsovan symboli on vedenneito, jonka patsas kohoaa taas alkuperäisellä paikallaan keskellä toria. Varsovan vedenneito on luultavasti maailman ainut, joka kantaa miekkaa ja kilpeä. Varsovan kaupunginmuseo on vallannut torin pohjoisesta laidasta yksitoista taloa kokoelmilleen, jotka valottavat Varsovan ja sen asukkaiden uskomatonta historiaa.

4.4_VARSOVA_messumatka_2023_altstadt_3_linna1.jpg

Tutustu kaupunkiin kävellen ja aloita kierros Vanhastakaupungista Linnanaukiolta eli Plac Zamkowy. Aukiolla on helppo päästä sisään tunnelmaan, jossa on niin Varsovan menneisyyttä kuin nykyisyyttäkin. Siellä sijaitsee suuri osa Varsovan tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten Kuninkaanlinna, kuningas Sigismundin pylväs ja Varsovan vartiotorni, joka on jäänyt jäljelle kaupunkia aikoinaan ympäröineistä muureista.

4.4_VARSOVA_messumatka_2023_tori_altstadt_2.jpg

Vanhankaupunginaukio eli Ryner Starego Miasta on ollut Varsovan keskipiste 1200-luvulta lähtien. Suuntaa aukion keskellä sijaitsevalle merenneitopatsaalle joka Varsovan rakastettu symboli, ja nähnyt kaupungin sekasortoisen historian. Ihaile ympärillä nousevia renessanssityylisiä rakennuksia. Vuosien mittaan aukiolla on järjestetty markkinoita, pidetty poliittisia puheita ja jopa todistettu teloituksia, mutta nykyään aukiolla voi törmätä lähinnä ravintoloihin, kauppoihin ja turistihoukutuksiin.

4.4_VARSOVA_messumatka_2023_altstadt_2_kuninkaatie.jpg

KUNINGAANTIE

Varsova oli Puolan hallitsijoiden asuinpaikka vuosisatoja, mistä kertovat historialliset, rivistönä Kuninkaantien eli Trakt Królewskina tunnetun reitin varrella kohoavat rakennukset, joista monet ovat entisiä palatseja: Presidentinlinna, kulttuuri- ja taideministeriö, Taideakatemia ja Varsovan yliopisto sekä useampi kuninkaallinen asuinpalatsi. Barokkia henkivä mahtava Kuninkaanlinna oli Puolan kuninkaiden virallinen asuinpaikka 1500-luvulta alkaen. Linnassa ovat esillä kuninkaan vallan merkit ja valtaistuin sekä tunnettujen taiteilijoiden kuten Rembrandtin, Canaletton ja Matejkon maalauksia. Linnaa vastapäätä kohoaa Sigismund III Vaasalle pystytetty Sigismundin pylväs, joka on paitsi Puolan tunnetuin patsas myös varsovalaisten ja matkailijoidenkin suosima kohtaamispaikka. Kuninkaantien varrella Łazienkin kuninkaallisessa puistossa on veden keskellä tekosaarella sijaitseva klassismia henkivä Vesipalatsi, jonka sisustus on yltäkylläinen. Vesipalatsissa kannattaa ehdottomasti tutustua Puolan viimeisen kuninkaan Stanisław Poniatowskin taidekokoelman maalauksiin. Kesäsunnuntaisin puistossa Fryderyk Chopinin patsaan juuressa järjestetään ilmaisia pianokonsertteja, jotka vetävät paikalla kuulijoita läheltä ja kaukaa.

varsova_bulevardi_kesa_2013_2.jpg

varsova_bulevardi_kesa_2013.jpg

Kuninkaantien varrelta löytyy upeita kirkkoja, museoita ja presidentinlinna. Kuninkaantie päättyy Juhana III Sobieskin uhkealle kesäpalatsille Wilanówissa. Heleän keltaista barokkipalatsia ympäröivät laajat puutarhat, sen valtaiset runsaasti koristellut huoneet kauniine huonekaluineen uhkuvat entisten omistajiensa vaurautta ja kertovat, kuinka he vaalivat Wienin taistelun vuonna 1683 voittaneen Juhana III Sobieskin muistoa. Wilanówin palatsi oli yksi harvoista sodasta vaurioitta säilyneistä rakennuksista.

varsova_stalinin_hammas_kesa_2013.jpg

VARSOVAN KULTTUURI- & TIEDEPALATSI

Kulttuurin ja tieteen palatsi ¨Stalinin Hammas¨ Varsovan keskustassa on valtava rakennus, joka ei jätä kylmäksi. Kulttuurin ja tieteen palatsi rakennettiin vuosina 1952–1955, ja virallisesti se oli lahja Neuvostoliiton kansalta Puolalle. Todellisuudessa rakentamisesta oli päättänyt Stalin, joka halusi näyttää, kuka Puolaa jatkossa määräisi.

4.4_VARSOVA_messumatka_2023_Varsova_kulttuuripalatsi_uusi_1.jpg

Tehtävään valittu arkkitehti teki rakennuksesta kerrassaan valtavan. Korkeutta sille tuli peräti 237 metriä, ja yksittäisten huoneiden lukumäärä nousi yli 3000:een. Ulkoisesti rakennus edustaakin stalinistisen kauden arkkitehtuuria jylhimmillään Monia se muistuttaa liiaksi maan pitkästä kommunistikaudesta toiset taas pitävät sitä tärkeänä osana Varsovan keskustaa, ihailevat sen massiivista kokoa. Varsovassa vieraileville tämä hurja rakennus tarjoaa muun muassa hienon näköalaterassin sekä kiehtovat sisätilat täynnä marmorisia portaikkoja, koristeellisia kattokruunuja ja sosiaaliselle realismille ominaisia korkokuvia.

4.4_VARSOVA_messumatka_2023_Varsova_kulttuuripalatsi_uusi_2.jpg

Nykyisin tässä 44-kerroksisessa rakennuksessa on muun muassa toimistoja, ravintoloita, kahviloita, museoita, kirjastoja, elokuvateatteri ja uima-allas. Rakennuksen alaosasta löytyy lisäksi kaksi suurta salia: alun perin kokouspaikaksi tarkoitettu Sala Kongresova ja musiikkiesityksille suunniteltu Sala Koncertowa. Kulttuurin ja tiedepalatsin suosituin kohde on kiistatta rakennuksen 30. kerroksessa sijaitseva näköalaterassi. Se kiertää koko rakennuksen, ja tarjoaa huikeita näkymiä joka suuntaan Varsovan keskustan yli. 114 metrin korkuiselta terassilta näet helposti muun muassa vanhan kaupungin ja sitä reunustavan Veiksel joen. Kulttuurin ja tieteen palatsi on avoinna joka päivä. Rakennuksen näköalaterassi on maksullinen.

29.9_VARSOVA_laukkakisa_matka_2023_ostoskeskus_1.jpg

30.7_varsova_ostoskeskus.jpg

OSTOKSET

Ostoskeskukset, putiikit, ja kirpputorit – Varsova on loistava ostospaikka. Voit viettää useita tunteja Varsovan suurimmissa ostoskeskuksissa. Sieltä löytyy suosittuja puolalaisia liikkeitä ja maailmanmerkkejä sekä putiikkeja, joissa on muotia korkeimmalla tasolla. Etsitkö ainutlaatuisia ja alkuperäisiä kokoelmia? Mene Varsovan keskustan muodikkaimmille Mokotowska, Mysia ja Szpitalnakaduille. Löydät puolalaisten suunnittelijoiden putiikkeja, designliikkeitä ja paikallisia korumerkkejä.

29.9_VARSOVA_laukkakisa_matka_2023_ostoskeskus_2.jpg

Keskusrautatieaseman vieressä Varsovan keskustan sydämessä sijaitseva Złote Tarasy ostoskeskus kompleksi sisältää 200 myymälää, tuttuja liikkeitä kuten Sephora, New Balance, Van Graaf, Reserved, Home&You, LeCreuset, Douglas, Hugo Boss sekä H&M, Victoria's Secret, Undiz ja Etam. Siellä on myös yli 30 ravintolaa ja baaria, jotka sijaitsevat 5 tasossa, mukaan lukien Puolan ensimmäinen Hard Rock Café sekä legendaarinen Akwarium-jazzklubi. Keskeinen arkkitehtoninen näyttelyesine on 10 000 metrin lasikupoli, joka on varustettu erityisellä mekanismilla sekä suodattamaan auringonsäteitä että estämään lumen kertymistä.

Puola on erittäin edullinen ostosmaa ja Varsovasta löytyy varsin hyvät ostosapajat. Suomalaiselle edullisia ovat usein kengät CCC tai Deichman liikkeistä ja vaatteet.

4.4_VARSOVA_messumatka_2023_terassi-illallinen_altstadt.jpg

RAVINTOLAT JA ILTAELÄMÄ

Varsovan ravintolatarjonta laajenee koko ajan, eikä ole ongelmia löytää kunnollinen paikka. Kaupungissa on myös runsaasti eri ravintoloita valittavaksi, sillä tarjolla on italialaisia, kansainvälisiä ja itämaisia vaihtoehtoja perinteisten puolalaisten lisäksi. Varsovan yli 1000 ravintolasta, baarista ja kahvilasta löydät käytännössä kaikkea paikallisista erikoisuuksista nykyeurooppalaiseen keittiöön ja itämaisiin makuihin. Vegaanit, gluteenittomien leivonnaisten ystävät, kahvittelijat, sushiin ihastuneet ja paikallisia makuja metsästävät – jokainen löytää jotain sopivaa. Valinnanvaraa löytyy halvoista shottibaareista, pubeista, klubeihin ja yökerhoihin. Yökerhoissa kannattaa vierailla jo siksi, että puolalaiset nuoret ovat estottomia ja taitavia tanssijoita. Vaikka menoon ei itse uskaltautuisi mukaan, voi sen seuraaminenkin olla elämys.

Puolaan eniten liitetty juoma on vodka, väkevä juoma, joka saadaan käymällä ja tislaamalla viljaa tai perunoita. Tunnettujen vodkamerkkien, kuten Chopin ja Belvedere, lisäksi Puolan rajojen ulkopuolella arvostetaan myös Żubrówka vodkaa, joka on maustettu biisoniruoholla. Toinen erittäin kestävä puolalainen erikoisuus ovat sydämelliset, aromaattiset juomat, jotka saadaan liottamalla hedelmiä, hunajaa ja/tai yrttejä vahvassa alkoholissa. Vaikka vodkaa ja sydämellistä juotavaa juodaan yleensä yksinään tai pienten välipalojen kera, viime vuosina ravintoloitsijat ovat kiinnostuneet niistä. Jotkut ovat lisänneet valikoituja jaloja juomia illallismenuihinsa. Tällaisen ehdotuksen on laajentanut vieraille Dom Wódkin Restauracja Elixir, joka tunnetaan erityisen hyvin varustetusta baaristaan.

Vierailu Varsovassa on myös hyvä tilaisuus maistella puolalaista siideriä. Puola on Euroopan suurin omenantuottaja, ja Mazowszen alue (Varsova on alueen pääkaupunki) tunnetaan laajoista hedelmätarhoistaan. Suosionsa ansiosta siideri on laajalti saatavilla vähittäiskaupoissa ja baareissa.

4.4_VARSOVA_messumatka_2023_Varsova_oluttupa_p_25.jpg

Vanhassakaupungissa historiallisessa talossa osoitteessa ul. Podwale 25, Pienen kapinallisen muistomerkin ja Barbakanin välissä, on ainutlaatuinen ravintola Podwale - Kompania Piwna. Porttikongin jälkeen voit valita istumapaikan hyvin hoidetusta puutarhasta, joka on ihanteellinen rauhaisa paikka pitkille kesäilloille. Jos haluat mieluummin istua ravintolan sisällä, valitse vanhempi osa, joka on sisustettu tšekkiläisten oluttupien tyyliin, tai uuteen osaan, jonka tunnelma muistuttaa tyypillisiä baijerilaisia majataloja. Puolalaisen ruoan ystävät nauttivat muun muassa bigosista (pata), sianlihasta, ankasta tai taimenesta. Erittäin suosittuja ovat keitot, jotka tarjoillaan punaisissa emaloiduissa kattiloissa. Sinun täytyy kokeilla sienikeittoa tai kwaśnicaa (hapan keitto) porsaan kylkiluiden kera. Perusruokalistan lisäksi ravintolassa on toisinaan kuukausi- tai sesonkimenu, joka sisältää parsaa tai tuoretta kalaa sisältäviä annoksia.

21.3_Breslau-Posen_meksikolainen_ravintola_p.jpg

MEXICAN RESTAURANT

Ehkä mietit, missä voit syödä jotain herkullista? Mexican Restaurant on poikkeuksellinen paikka, jossa voit maistella ainutlaatuisia meksikolaisia ​​ruokia, jotka perustuvat perinteisiin resepteihin, joita on täydennetty yli kymmenen vuoden ajan. Meksikolainen ei kuitenkaan tarkoita vain upeita ruokia kohtuuhintaan. Pienimpiin yksityiskohtiin huomioitu sisustus heijastelee täydellisesti meksikolaisen pueblon tunnelmaa. Ei siinä kaikki! Ystävällinen palvelu, elävä musiikki ja tunnelma ravintolassa saavat aina hymyn huulille. Vuosien varrella ravintolaketjusta onkin tullut matkustajiemme suosikkiravintola Puolassa.

21.3_Breslau-Posen_Puolan_suosituin_ravintolaketju_Sp.jpg

Sphinx tarjoilee itämaista ja kansainvälistä ruokaa. Se on Puolan suurin ja suosituin, rento & ystävällinen ravintolaketju. Nykyään ravintoloita on 100 ympäri Puolaa. Niitä on ostoskeskuksissa, kaupunkien pääkaduilla ja suosituissa matkailukohteissa. Sfinksin erikoisuus on tunnettu Shoarma ®; Ravintolaketjun laajasta valikoimasta löytyy kuitenkin myös erilaisia ​​lihalajikkeita, herkullisia ja erittäin suosittuja pihvejä sekä kala- ja kasvisruokia. Listalta löytyy myös pizzaa, pastaa, salaatteja, alkupaloja ja jälkiruokia. Perinteinen sisustus, alkuperäisistä kurpitsoista tehdyt lamput ja erityinen tunnelma ovat Sphinxin tunnusomaisia ​​elementtejä. Alkuperäiset reseptit, maukkaat tuoreista tuotteista tehdyt ruoat, ammattitaitoinen tarjoilijapalvelu ja poikkeuksellinen tunnelma – kaikki nämä asiat tekevät Sphinxistä suositun paikan rentoutua ja tavata kaveriporukkaa tai ystäviä.

22.8_Festung_Posen_linnoitusfestivaali_2022_kebap_paikka.jpg

Varsova hemmottelee myös pikaruoan ystäviä kohtuullisilla hinnoilla. Kebap ranskalaisilla ja cola 7 €.

18.11_Posen_60v__kahvila.jpg

Kahviloita on lähes joka kadun kulmassa. Hinnat ovat kohtuullisia esim. kahvi ja munkki 3 €, kahvi ja kakkupala 5-7 €.


13.-15.10_Varsovan_hotelli_1.jpg

HOTELLI*** 2 yötä, buffetaamiainen

Hotelli sijaitsee aivan Varsovan keskustassa kulttuuri- ja tiedepalatsia vastapäätä, vain 1 minuutin kävelymatkan päässä Centrum-metroasemalta ja monilta bussi- ja raitiovaunupysäkeiltä, joilta on hyvät yhteydet muualle kaupunkiin. Ravintolat ja kaupat ovat 200 m. säteellä. Varsovan keskusasema on vain 500 metrin päässä hotellista. Hotellissa on 24 h reception, valuutanvaihto, huonepalvelu. Aulassa on tietokonenurkka.

13.-15.10_Varsovan_hotelli_2_ravintola.jpg

Hotellin katutasossa on moderni, vieraanvarainen Metro Jazz Bar & Bistro -ravintola, joka tarjoaa klo 12-24 erinomaisia kansainvälisiä ruokia ja perinteisiä puolalaisia erikoisuuksia. Ruokalistalla on ihastuttava, kausiluonteinen alku- ja pääruokien valikoima mielenkiintoisen viinilistan kera.

13.-15.10_Varsovan_hotelli_3_aamiainen.jpg

Tarjolla on viikonloppuisin klo 06:30-11:00 monipuolinen buffetaamiainen, joka sisältää perinteisiä puolalaisia ​​ruokia.

13.-15.10_Varsovan_hotelli_4_huoneet.jpg

Moderneissa kahden hengen 16-20 m² huoneissa on kaksi erillistä vuodetta tai parivuode, huoneissa on oma kylpyhuone ja ilmaisia kylpytuotteita. Kaikissa huoneissa on maksutonta kivennäisvettä, ilmastointi, äänieristys, kahvin-/teenkeitin, satelliitti-tv, vaatekaappi ja työpöytä. Ilmainen wifi. Huoneista on näköala Varsovan keskustaan.


VARSOVAN MAANRAKENNUKONE & MOTORSHOW MESSUMATKAN 2023 OHJELMA

13.10 PERJANTAI

Klo 07.40 kokoontuminen Helsingin lentoasemalla lähtöaulassa Ryanairin lähtöselvityksen luona. Klo 09.15 Ryanairin lento FR 9316 Varsovaan lähtee. Kone laskeutuu Varsovan Modlin lentokentälle klo 10. Klo 10.20 lähtee kuljetus Varsovan keskustaan. Matka 39 km/ 45minuuttia. Klo 11.45 sisäänkirjoittautuminen hotelliin Varsovan keskustassa. Klo 12 lähtö messuille. Klo 12.30-17.00 Varsovan Maansiirtokone messut, Warsaw Construction Expo, Warsaw Tools & Hardware Show. Klo 17.30 olemme taisin hotellilla. Klo 18.30 lähtö hotellin aulasta yhteiselle illalliselle meksikolaiseen ravintolaan.

14.10 LAUANTAI

Klo 06:30 - 11:00 runsas buffetaamiainen. Klo 09.30 kuljetus messuille. Klo 10.00-16.00 aikaa messuilla: Warsaw motorshow, Oldtimershow, Automotive Parts Expo. Klo 16 paluukuljetus lähtee hotellille. Klo 16.30-17.00 Varsovan Kulttuuripalatsi jossa nousemme hissillä ylös rakennuksen 33 kerroksessa olevalle näköalatasanteelle ihastelemaan maisemia. Tasanteella on baari. Klo 18 lähtö hotellin aulasta kävelykierrokselle Varsovan vanhassa kaupungissa olevaan ravintolaan jossa on klo 19 illallinen.

15.10 SUNNUNTAI

Klo 06:30 - 10:20 runsas buffetaamiainen. Klo 10.20 luovutamme hotellihuoneet. Klo 10.30 kuljetus (40 km) kentälle. Klo 11.30 saapuminen Varsovan Modlin kansainväliselle lentoasemalleKlo 13.25 Ryanairin lento FR 9317 lähtee Helsinkiin. Kone laskeutuu klo 16.10 Helsingin lentoasemalle.

4.4_VARSOVA_messumatka_2023_Varsovan_M._lentokentta.jpg

Varsovan Modlinin lentoasema sijaitsee sijaitsee 40 kilometrin (tunnin ajomatka) päässä Varsovan keskustasta. Lentokentällä on pankkiautomaatteja, kahviloita, ravintola, alkoholi- ja tuliaismyymälä

21.3_Breslau-Posen_lentokone.jpg

Meno: Perjantai 13.10 09:15 Helsinki Ryanair FR 9317 1h 45m · Operated by Buzz > 10:00 Warsaw Modlin

Paluu: Sunnuntai 15.10 13:25 Warsaw Modlin Ryanair FR 9318 1h 45m · Operated by Buzz > 16:10 Helsinki


Ryanairin lentolippuun kuuluu pieni käsimatkatkavara (40 x 20 x 25 cm) matkustamoon. 10 kg lentolaukku (55x40x20cm) matkustammon +34 € tai ruumaan +46 €.

Ryanair on tarkka laukkujen mitoista ja lentoyhtiöllä on oikeus laittaa liian iso matkatavara ruumaan ja matkustajan on maksettava vaadittava lisämaksu. Tämä on lentoyhtiön sääntö, eikä matkanjärjestäjä ole vastuussa näistä mahdollisista asiakkaille tulevista maksuista.

Matkustajilla on oltava passi tai EU-henkilöllisyystodistus.

Matkavaraukset ja tiedustelut tästä!  E-mail: info@blitztours.fi Puh.varaukset: 044-3034003

Loydat_meidat_myos_facebookista.jpe

Matkanjärjestäjä Blitz Tours Oy 3647/06/Mj. Killpailu- ja Kuluttajaviraston vakuusrahaston / valmismatkarekisterin jäsen.